Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpils pils, viduslaiku pils

Jaunpils pils, viduslaiku pils

Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3145
(+371) 26101458 - Birojs, Ekskursiju un pasākumu pieteikšana
(+371) 28338860 - Viduslaiku krogs
(+371) 20223423 - Muzejs
(+371) 29442539 - Viesnīca
(+371) 63107082
Juridiskais nosaukums : Jaunpils pils, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003431326
Juridiskā adrese : Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, LV-3145
Apraksts

Jaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu. Jaunpils pils celta 1301. gadā kā Livonijas ordeņa cietoksnis. Pili cēlis Livonijas ordeņa mestrs Gotfrīds fon Roga. Vairāk nekā 350 gadus pilī valdīja fon der Reku (Recke) dzimta.

Mūsdienās pilī, kuru no trim pusēm apņem ūdens, rit visa Jaunpils sabiedriskā dzīve. Ainaviskā apkārtne un sadzīves folklora ir fons tūristiem domātām atrakcijām. Kopā ar mūkiem, ākstiem, pilskungiem un kalpiem varēsiet kļūt par pilntiesīgu viduslaiku varoni. It visam te būs īpaša romantika, jo tas notiks septiņus gadsimtus senā pilī...

Tiksimies pilī!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJaunpils viduslaiku pils (Pilis) Skatīt vairākViduslaiku krogs Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes15 - 125 € Skatīt vairāk   Barona istaba (2-vietīgi numuri)95 - 125 € Skatīt vairāk   Viduslaiku istaba (2-vietīgi numuri)80 - 110 € Skatīt vairāk   Baroneses istaba (2-vietīgi numuri)75 - 95 € Skatīt vairāk   Baltā istaba (2-vietīgi numuri)65 - 80 € Skatīt vairāk   Elīzas istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Zilā istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Imanta un Ceļinieku istaba (2-vietīgi numuri)30 - 45 € Skatīt vairāk   Daudzvietīgi numuri (2-vietīgi numuri)15 € Skatīt vairākEkskursijas    Informatīva (Ekskursija pa Jaunpils pili) Skatīt vairāk   Ielūdz pils atslēgu glabātāja (Ekskursijas ar teatralizētiem elementiem) Skatīt vairāk   "Viduslaiku mūka stāsti"- teatralizēta ekskursija ar piedalīšanos Skatīt vairāk   "Mazie mūciņi" - Viduslaiku skola 1.-6. klases skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu izklaides (Viduslaiku kāzas) Skatīt vairākMuzeji Skatīt vairākPasākuma vadīšana (Pasākumu organizēšana) Skatīt vairākJaunpils pils pasākumi    Jaungada karnevāls “Zaļumballe sniegā”. (Jaungada karnevāls) Skatīt vairāk   "Pilskunga meitas precības" (Viduslaiku svētki) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 133359
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1453265


K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri